Telefoonnummer

06 12 868 112

Email

monique@gezondheidshuis-holten.nl

Openingstijden

Ma-do: 10 - 17

Gezond zijn & gezond blijven

In het Gezondheidshuis wil ik je graag laten zien dat gezondheid veel meer omvat dan alleen het afwezig zijn van ziekte. Daarom geen focus op algemene ziekten, maar op individuele gezondheid van zowel lichaam als geest.

Ik draag graag bij aan jouw kennis & kunde over een natuurlijke gezondheid, zodat jij jezelf en je huisgenoten vitaal en veerkrachtig kunt houden en een natuurlijke staat van welbevinden (en daarmee geluk) kunt ervaren.

Ik ben Monique Eggink, getrouwd en moeder van twee mooie kinderen. We wonen in het buitengebied van Holten en genieten van de rust, het buitenleven en onze dieren.

Schrijven is mijn uitlaatklep. Ik zie dat ook andere mensen hun weg zoeken met hun kinderen en dieren. Zelf vind ik het altijd fijn om herkenning te vinden. Hopelijk kan ik dit jou ook bieden.

Hippocrates zei: " De natuurlijke kracht in elk van ons is de grootste genezer van ziekten". Daarom is mijn motto: sta in je kracht - leef vanuit je hart, ga doen wat je moet doen en ga er voor. Doe je dat niet dan krijg je onherroepelijk lichamelijke of psychische klachten. En het mooie daarvan is dat je daarnaar kunt luisteren als richtingwijzer!

Monique Eggink
Meer over mij

Artikelen over gezond & bewust leven