Telefoonnummer

06 12 868 112

E-mail

monique@gezondheidshuis-holten.nl

Openingstijden

Ma-do: 10 - 17

Ben jij op zoek naar de evenwichtige, rustige en gezonde versie van jeZelf? Vrij van trauma, spanning, prikkelgevoeligheid, zorgen, stress of andere onderliggende oorzaken of thema’s? En dan bedoel ik dat je heel graag weer jeZelf wilt zijn en bovendien zonder lichamelijke of psychische klachten?

Er is geen one size fits all, noch een quick fix. Je hoeft het ook niet alleen te doen. De dappere is niet degene die geen angst voelt, maar degene die angst overwint. We doen het samen en tillen je moeilijkheden of blokkades samen uit jouw levensstroom. Ik ben slechts jouw spiegel en zelf ga je inzien wat er het beste kan gebeuren en wanneer.

Vrij van klachten, ziektes of aandoeningen

We zorgen er samen voor dat je (zoveel mogelijk) vrij bent van klachten, ziektes of aandoeningen. Het doel is voor evenwicht te zorgen. Evenwicht brengt rust en vrede in jeZelf en met jeZelf. Je bent niet wie je denkt te zijn. En in een harmonisch evenwicht kan bovendien geen ziekte zijn.

We gaan samen naar je levensverhaal luisteren. Je lichamelijke of psychische klachten zijn onze hulpbron, want je klachten willen je iets vertellen.

Ik heb een unieke methode ontwikkeld, waardoor je zelf gaat ontdekken waar je blokkade zit. Ik heb jarenlang studie gedaan en ervaring opgebouwd bij internationale leraren, waardoor ik een homeopathisch middel voor jou kan vinden, die precies past bij jouw blokkade.

Het gevolg is dat je blokkade verdwijnt.  Door bewustwording (je laat je licht op je blokkade schijnen)  plus eventueel met hulp van homeopathische middelen, ontdoe je jezelf van je blokkade(s) en groei je vanzelf weer naar jeZelf toe. Er ontstaat evenwicht, rust en gezondheid.

Wil je meer weten over Klassieke Homeopathie? Kijk dan op mijn andere website: https://homeopathieholten.nl.

Mijn naam is Monique Eggink
Mijn naam is Monique Eggink

Ik ben Klassiek Homeopaat. In mijn consulten heb ik gemerkt, dat ziekte kan ontstaan doordat mensen (om redenen) bij zichzelf vandaan zijn gegaan. Eigenlijk is dat je overleving geweest, maar het is niet meer dienend; je mag het laten gaan.

Zowel bewustwording als homeopathische middelen kunnen je ondersteunen bij dat proces.

Ik ontmoet je graag in alle rust van mijn praktijk
Meer over mij

Ja! ik wil meZelf zijn!

Ik wil graag een kennismakingsgesprek om te verkennen of wij samen op pad zullen gaan

Dit is wat mijn cliënten aan me schrijven

Artikelen over gezond & bewust leven