Telefoonnummer

06 12 868 112

E-mail

monique@gezondheidshuis-holten.nl

Openingstijden

Ma-do: 10 - 17

Evenwichtig & jeZelf zijn

Ben jij op zoek naar de evenwichtige, rustige en gezonde versie van jeZelf? Vrij van trauma, spanning, prikkelgevoeligheid, zorgen, stress of andere onderliggende oorzaken of thema’s? En dan bedoel ik dat je heel graag weer jeZelf wilt zijn en bovendien zonder lichamelijke of psychische klachten?

Leef je eigenlijk om je moeilijkheden of blokkades heen? Je weet dat ze er zijn, maar je kunt of wilt ze nog niet echt aankijken. Of je wordt je ervan bewust nu je dit leest?…

Je hoeft het niet alleen te doen. De dappere is niet degene die geen angst voelt, maar degene die angst overwint. We doen het samen en tillen je moeilijkheden of blokkades samen liefdevol uit jouw levensstroom. Ik ben slechts jouw spiegel en zelf ga je inzien wat er het beste kan gebeuren en wanneer.

Ik help je weer jeZelf te zijn
Ik help je weer jeZelf te zijn

Dat doe ik door voor evenwicht te zorgen. Evenwicht brengt rust en vrede in jezelf en met jezelf. Je bent niet wie je denkt te zijn. En in een harmonisch evenwicht kan bovendien geen ziekte zijn.

We gaan samen naar je levensverhaal kijken aan de hand van je lichamelijke of psychische klachten. Je klachten willen je iets vertellen. We gaan er naar luisteren en door bewustwording en eventueel met hulp van homeopatische middelen groei je vanzelf naar jeZelf toe.

Monique Eggink
Meer over mij

Ja! ik wil meZelf zijn!

Ik wil graag een kennismakingsgesprek om te verkennen of wij samen op pad zullen gaan

Dit is wat mijn cli├źnten aan me schrijven

Artikelen over gezond & bewust leven