Telefoonnummer

06 12 868 112

E-mail

monique@gezondheidshuis-holten.nl

Openingstijden

Ma-do: 10 - 17

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Albert Einstein

Wanneer je voor jezelf herhaalt wat in jouw leven anders had moeten (ver)lopen, dan zet je jezelf vast. Je verlengt je eigen onvrede en snijdt jezelf af van je eigen mogelijkheden en het gaat uiteindelijk ten koste van je gezondheid.

De blokkades zorgen ervoor dat je niet in harmonie kunt zijn. En waar geen harmonie is, kan het niet echt aangenaam zijn. Je bent dan eigenlijk meer aan het overleven onder de omstandigheden.

Lichamelijke en of psychische klachten laten zien dat er iets aan de hand is. Dat het ergens niet meer stroomt in je. Je leeft met blokkades en eigenlijk loop je er telkens tegenaan of omheen. Als je alleen je oppervlakkig je klachten wegwerkt, dan blijven die blokkades alsnog bestaan en krijg je vanzelf opnieuw klachten. Hetzij op dezelfde plaats, hetzij op ergens anders. Regulier wordt dan gezegd dat je een nieuwe klacht hebt en er volgen nieuwe medicijnen. Zoals ik het zie, is het een tweede uiting van dezelfde onderliggende blokkade. Het komt op één en hetzelfde neer. Dát noem ik de essentie.

Ik behandel mijzelf ook op deze manier. Ik zak in een staat waar ik mijzelf heel goed kan voelen en zien. Ik zie dan wat ik doe in de omstandigheden waar ik me op afstem. Ik zie dat het een repeterend patroon is waar ik dus telkens opnieuw tegenaan loop. Ik kan ook daar achter kijken en ontdek zo de essentie van mijn probleem. Het is meestal maar één woord. Het woord zoek ik op in mijn Repertorium, waar alle homeopathische middelen in staan. Ik kies voor mijzelf een middel en dat draag ik een tijdje bij me.

Mijn aanbod:

 • In een gesprek (één of verschillende gesprekken) haal ik voor jou de essentie uit je verhaal. De essentie is datgene waar je telkens maar weer tegenaan loopt en dat kan al heel lang gaande zijn! Als je de essentie kent, lost er echt heel veel voor je op. Je voelt enorme opluchting en vrijheid. Het leven ziet er een stukje nieuwer uit dan het was!

Daarnaast kun je me bij ieder consult altijd vragen over:

 • Verdieping in gezonde voeding, vitamines en mineralen & gemakkelijke gezonde recepten,
 • Info over zuiver en ‘heel’ water en hoe je dat krijgt,
 • Hoe je je kunt beschermen tegen straling,
 • Edelstenen
 • en nog veel meer….

Nog in ontwikkeling:

 • (bio)logische voeding: afhaalpunt van Ekotwente
 • glazen waterflessen met een krachtig positief logo. Het logo heeft een spirituele betekenis en geeft zijn kracht af aan het water (voor meer info kijk op emoto waterexperiment op youtube)
 • kleine collectie armbandjes van edelstenen
 • kookboeken met eenvoudige en gezonde maaltijden
 • Terug van weggeweest: info avonden rond de tafel – altijd leerzaam & gezellig!