Telefoonnummer

06 12 868 112

Email

monique@gezondheidshuis-holten.nl

Openingstijden

Ma-do: 10 - 17

We kunnen elkaar zowel life ontmoeten als online. Vraag naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Je kunt je afspraak maken per telefoon, mail of via onderstaand contactformulier. Een verwijzing van een (huis)arts is niet nodig. Er is geen telefonisch spreekuur. Je kunt altijd bellen. Als ik de telefoon niet kan beantwoorden tref je mijn voicemail.

Het gezondheidshuis is gekoppeld aan een woonboerderij. Het heeft een eigen ingang, is voorzien van alle gemakken en is toegankelijk voor een rolstoel.

Adres: Van Nootensweg 1, 7451LK Holten

De investering in je gezondheid is:

€ 125 voor een afspraak van max 1,5 uur (intake nieuwe mensen)
€ 85 voor een vervolgafspraak van max 1 uur

Je krijgt hiervoor een factuur, die je zelf eventueel kunt indienen bij je zorgverzekeraar als er een homeopathisch middel ingezet wordt. Splitsen van een factuur is niet mogelijk. Wel kun je de consulttijd opdelen, passend bij jou situatie en mogelijkheden.

Vergoeding

Doordat de algemene voorwaarden van Homeopathie Holten gelden, is een vergoeding van je consult mogelijk als het een consult is waaruit een homeopathisch voorschrift volgt. Kijk in de polisvoorwaarden van je aanvullende verzekering of Klassieke Homeopathie vergoed wordt. Je eigen risico wordt niet aangesproken.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Homeopathie Holten gelden, waardoor kwaliteit is gewaarborgd. Voor meer informatie: https://homeopathieholten.nl/algemene-voorwaarden

Contactformulier

Je gegevens zijn bij mij veilig. Je komt niet op een maillijst en ik verkoop je gegevens niet. Ook kun je op het formulier de voorkeur voor dag of tijd aangeven waarop je een afspraak wilt maken of teruggebeld wilt worden.